indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

3 grunde til at sælge dit guld til Nordisk Guld

3 grunde til at sælge dit guld til Nordisk Guld

Hvis du sidder inde med guldsmykker, guldure eller andre guldproduker, som du ikke længere anvender, så kan du sælge dit guld og få en god pris for det. Nordisk Guld kender alt til denne salgsprisprocess. Som en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i danske guldpriser, er du garanteret den bedste hjælp med salg af dit guld. Hos Nordisk Guld er kundeservice i højsædet, så du får klar vejledning og rådgivning, hvilket vil give dig en god oplevelse af slag af dit guld. Herunder får du 3 skarpe grunde til at sælge dit guld til Nordisk Guld. 

1. Mange platforme gør Nordisk Guld tilgængelig

Når du vil i kontakt med Nordisk Guld kan du først og fremmest ringe og tage en snak om dit salg. Du kan også gå ind på hjemmesiden Omkring Nordiskguld.dk og læse mere. Inde på hjemmesiden finder du også en online chat hvor du kan stille live spørgsmål til en medarbejder hos Nordisk Guld.

Derudover har du mulighed for at besøge en af deres forretninger i enten Århus eller København og blive vejledt i dit salg af dit guld. 

2. Råd og vejledning ved hånden

Når du vil vælge dit guld til Nordisk Guld står kollegaer fra Nordisk Guld altid klar til at vejlede og rådgive dig i salget. Du kan altid ringe til Nordisk Guld til en uforpligtende samtale, hvor du kan stille dine spørgsmål og få klarhed om dine muligheder for salg. 

Du kan også gå ind på deres hjemmeside Omkring Nordiskguld.dk og læse mere om firmaet. Hjemmesiden byder også på hjælpende redskaber, såsom en realtids tabel med guldpriserne på verdensmarkedet, således at du kan lave din egen research omkring salg og køb af guld. 

3. Simple handelsbetingelser gør salg af guld simpelt og enkelt

Du skal være 18 år og have gyldig legitimation for at kunne vælge til Nordisk Guld. Herefter vil du få udbetalt dine penge for dit guld via bankoverførsel, baseret på den værdi, som Nordisk Guld har oplyst dig at dit guld er værd. Ved særlig aftale kan du også modtage kontanter. 

Angående returret, så er tilbuddet på dit guld gældende så snart du accepterer tilbuddet, og dermed frafalder din returret. Dette er simpelthen fordi dit guld vil blive smeltet om og blive genanvendt, så dermed er der ingen vej tilbage når først du har solgt dit guld. 

Nordisk Guld garanterer dig, at dine fortrolige oplysninger behandles fortroligt, og vil udelukkende blive anvendt ved salget hos Nordisk Guld. Du er også garanteret at få dine penge på din bankkonto med det samme når du sælger dit guld til Nordisk Guld. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *