Bedre badefaciliteter på arbejdet

By:

Vi har nu i længere tid kæmpet lidt med arbejdsgiverne, om det ikke snart var muligt, at vi kunne få nogle nyere brusere end dem, som var i omklædningen. De havde sikkert været gode, da Tordenskjold vaskede saltvandet af kroppen efter en lang dag, men de duede ikke til meget længere, og de skulle skiftes hurtigst muligt og helst i går, for det ville ikke vare længe, før de helt opgav, og det var helt sikkert.

Vi kom begge med en plan

Efter hvad der synes at være årelange forhandlinger, så lykkedes det os endeligt, og nu skulle vi så finde ud af, at nu skulle det være. Både chefer og os andre ville komme med en plan og se, om vi ikke kunne finde den bedste løsning.

Cheferne var lidt mere sparsommelige, mente de selv, men vi havde et es i ærmet, min svigersøn arbejdede hos https://www.completvvs.dk/, og han havde sagt, vi altid kunne finde de bedste priser og det bedste i produkter derinde. Han løj ikke, og cheferne fik en chok, da vi præsenterede dem for de nye brusere af mærket Grohe Rainshower. Billigere end noget de kunne præstere og i en udsøgt kvalitet.

Cheferne var tilfredse

Vi fik hurtigt cheferne over på vore side, og inden vi havde fået set os om, så var der fart på operation renovation badeområde. Vi kan kun sige, at vi fik en udsøgt betjening hos completvvs.dk, og vi kan ikke sige noget negativt om det, vi fik ikke noget ud over det sædvanlige, sagde min svigersøn, bare den betjening, som der forventes, og kvaliteten på produkterne er jo altid den samme. Fantastisk at du, hvad enten du er Jørgen Hattemager eller direktøren på pinden, kan få så god en betjening i dagens Danmark. Virkelig noget mange firmaer ikke kan leve op til.

Posted in: Grohe