Dekorér dit badeværelse med flot design

By:

Der er mange måder at indrette sit hjem på. Nogle indretter soveværelset med kun få midler, så der er plads og ro til at sove. Andre indretter stuen med henblik på hygge, varme og personlighed, så man kan elske at opholde sig der. Men badeværelset – eller toilettet – det kan straks være sværere at indrette.

 

Der er ikke så mange muligheder at arbejde med på badeværelset, i og med at bad, toilet, vask og lignende altid er installerede og svære at gøre noget ved. Det efterlader ikke meget plads til indretning; måske en enkelt plante og lidt nips i vindueskarmen. Netop derfor foretrækker mange at lade toiletspand, tandbørstekrus, sæbeholder og så videre være ensformige, fine og flotte i designet, således at de små ting til sammen skaber et finere billede af badeværelset. Her kommer et eksempel på, hvordan du kan gøre det.

 

Vipp: Dansk design, du kan benytte dig af

Der skal en hel del til, før man kan kalde noget for et velkendt, traditionsrigt dansk design. Der er en grund til, at danske designikoner stadig bliver produceret. De er nemlig grundlagt på kvalitet, design og lignende værdier. Netop dette er Vipp også, som eksempelvis har produceret en serie af sager til toilettet, som vil pynte gevaldigt, uanset hvor de står.

 

Vipp-produkterne holder dermed både værdi, udseende og funktionalitet oppe i mange år frem, hvis du vælger at gå med den løsning. Hvis det er noget for dig, så kan du finde deres serier af interiør-produkter her. På denne side vil du finde mange brands, men husk at besøge Vipp-brandet, hvor du med sikkerhed finder produkter til dit hjem, som vil passe fortrinligt ind hos enhver dansker med fokus på og glæde ved indretning.

Posted in: Vipp