indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Derfor skal du vælge Dan-Time

Derfor skal du vælge Dan-Time

Dan-Time

Siden 1986 har Dan-Time været blandt de førende leverandører af løsninger indenfor tidsregistrering. De er kendte for, at de altid i samarbejde med den enkelte kunde sørger for den optimale løsning.

Alene i Danmark har Dan-Time systemet flere tusind daglige brugere. Og noget ganske særligt er at du her får ét samlet system med registrering af komme/gå tider, job/ordre, flex/afspadsering, time/sagsplanlægning samt adgangskontrol.

Det kan som udgangspunkt være svært, at finde ud af hvilken virksomhed man skal vælge, og netop derfor gør vi det ganske simpelt for dig lige nedenunder. Her vil du nemt og simpelt kunne læse om alle de mange fordele tidsregistrering hos Dan-Time har, sammenlignet med andre leverandører på markedet.

Fordele

  • For det første finder du hos Dan-Time intet krav om et fast månedligt abonnement, hvilket kommer til at betyde en hel del for din fremtidige økonomi.
  • Som virksomhed betaler I blot for de funktioner, som I rent faktisk benytter, så der ikke går noget til spilde, og der ikke kommer ubehagelige overraskelser senere hen.
  • Det er medarbejderne fra Dan-Time som selv installerer systemet for jer, så I slipper for den del af processen, og slipper for at finde nogle eller betale nogle andre for det arbejde.
  • Alt er køreklart allerede fra den første dag, så du kan komme i gang lige så snart medarbejderne fra Dan-Time har sat det op.
  • Medarbejderne i jeres virksomhed kan helt selv følge med i deres egne stemplinger og fravær hjemmefra, hvilket gør det ekstremt nemt for dem at holde styr på deres egne informationer.
  • Din virksomhed får et system, der passer perfekt ind hos jer og virkelig blot er tilpasset jeres behov. Dette betyder ganske enkelt at løntillæg, overenskomster, flexregler, fraværstyper og andet defineres i systemet, på den måde din virksomhed har brug for.
  • Tidsregistreringen fra Dan-Time danner løngrundlaget inklusiv lønspecifikationer, som efterfølgende nemt og enkelt kan eksporteres til alle lønsystemer på markedet som blandt andet inkluderer; Dataløn, Bluegarden, Lessor, MultiData, Pro-løn og MS-Dynamics.
  • Siden der ikke er nogen fast udgift hver evig eneste måned, kommer du lige med det samme til at vide, hvad din udgift til systemet bliver. Der kommer altså ikke til at være nogle ubehagelige overraskelser, der lige pludselig kommer duppende ind af brevsprækken.

Ved at følge dette link; dktid, kommer du direkte ind til Dan-Times hjemmeside, og så er det bare med at komme i gang med at bestille, og derved gøre din virksomhed en kæmpe tjeneste.

Læs også FAQ om tidsregistrering fra Dan-Time hos tilbuddanmark.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *