Det skal gå stærkt

By:

Det gik op for mig en fredag aften, at jeg var nødt til at skifte mit toilet, vandet løb stille og roligt ud på gulvet og bedst, som jeg stod der, så var det som om, det begyndte at løbe lidt stærkere.

Der var ingen vej udenom, og jeg kunne ikke vente længere med at få det klaret, for det var begyndt at misfarve klinkerne på gulvet, og ingen kan leve med et toilet, som lækker.

 

Kompetent rådgivning

 

Næste morgen startede jeg med at lede efter et nyt toilet, hold da op et gedemarked, tusinder af modeller og endnu flere online, nok til at gøre mig rundtosset. Jeg havde været rundt på hjemmesider og været i to byggemarkeder, da jeg faldt over completvvs.dk – sikke dog en befrielse. Her var der rene ord for pengene, priserne var klare og instrukserne til at forstå. Desuden var priserne noget, som var til at betale, når du er på SU.

Udvalget var stort men der er kun plads til så meget på det, som populært hedder et københavnerlokum. Her kom kundeservice ind i billedet, deres kompetente rådgivning reddede dagen.

 

Næsten fra dag til dag

 

Det reddede dagen, at de ikke kun har en kompetent rådgivning, men også at de har en levering, som er så hurtig, som den er. På nogle få dage fik vi leveret det toilet, som passede perfekt. En gulvmonteret geberit fra serien AquaClean som ville holde længe efter, jeg var flyttet fra min studenterlejlighed og ud i min kommende families bolig. Monteringen gik ikke helt så smertefrit, men det lykkedes for en ven og jeg at få det hele på plads.

Jeg skylder en stor tak til https://www.completvvs.dk/ for den store hjælp, de gav, og for en hurtig levering til priser, som er langt under det, som deres konkurrenter kan byde ind med.

Posted in: Geberit