Elegante designs til hjemmet i mere end 75 år

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vipp er i dag en mere end 75 år gammel virksomhed, og det hele startede med Holger Nielsen og hans kone tilbage i 1939. Holgers kone stillede ham en opgave, som lød: Design en funktionel affaldspand, som er let at rengøre, let at flytte rundt på og ikke mindst let at betjene. Med disse kriterier gik Holger så i gang, og resultatet skulle vise sig at blive et stilikon, som den dag i dag, 75 år senere, stort set ikke har ændret sit design. Affaldspanden blev til den klassiske pedalspand, som i dag er Vipp’ helt store ikon. Spanden har øre på siden, så den er let at flytte på, store blanke overflader, som gør den let at rengøre, og ikke mindst den store pedal, som gør spanden let at åbne. Simpelt og funktionelt design er noget, som vægtes højt i virksomheden, og materialer som rustfrit stål og gummi ses i mange af Vipp’ produkter.

Filosofien med Vipp er, at du aldrig vil opleve, at der findes en tidligere udgave af et produkt, ligesom at et produkt ikke vil blive erstattet af en ny model. Vipp følger desuden hverken sæsoner eller trends, hvilket vil sige, at stort set alle Vipp’ produkter enten fås i sort eller hvid. Det gælder også deres tandkrus, som enten fås i sort eller hvid. I dag er det tredje generation af familien, som driver virksomheden, og Vipp beskæftiger ca. 45 ansatte fra deres hovedsæde i København. Vipp’ produkter at finde i mere end 30 lande.

Online siden 2014

Completliving.dk har handlet med møbler, artikler til boligen og belysning online siden 2014. Hjemmesiden tilbyder prismatch på alle varer, og fragten er gratis uanset ordrens størrelsen. Completliving.dk er desuden godkendt af E-Handels-fonden, hvilket er din sikkerhed for, at du handler trygt. Completliving.dk har ligeledes en Trustpilot-score på imponerende 9,7 ud af 10 mulige takket være den høje service, som ydes til alle kunder.

Posted in: Vipp