En god gaveidé

By:

En god kollega skulle på pension, og når der holdes afsked, så skal der også en god gave til. Jeg meldte mig som indsamler og gavekøber, for jeg kan rigtig godt lide den slags. Jagten alene på den gave, der vil falde i god jord, det er lige mig.

Gaven til levemanden

Min kollega er den type, der sætter pris på det gode her i tilværelsen. Alt fra mad og drikke til rejser, og det var helt sikkert den slags, hans otium skulle bruges på. I den alder så har man det meste til hjemmet og køkkenet, især når man har en interesse i det, så jeg tænkte, der skulle noget med stil til. Jeg var derfor ikke i tvivl om, at det skulle være glas fra Frederik Bagger, der skulle i gaven fra alle kollegaerne.

Krystalglas med et smukt mønster ville være perfekt til en aftendrink eller til lidt forskelligt, når der kom gæster, og gode drikkevarer fortjener smukke og lækre glas. Jeg ramte helt plet, og han var rigtig glad for dem. Så meget, at han ville høre, hvor jeg havde fundet dem, for han ville gerne have flere til samlingen.

Design på nettet

Jeg lagde ikke skjul på, at jeg havde købt dem online, for her får du mere for pengene, når det kommer til lækkert, dansk design. Nå ja, så kunne han se, hvad vi havde givet for dem, men det gør ikke spor.

Det bedste ved den gave var at høre, at han ville skænke os alle en varm tanke, hver eneste gang han brugte dem, og det er derfor jeg altid vælger Completliving, når det kommer til gavekøb til både mig selv og andre. Her kan jeg finde noget til enhver smag, om det er til en god kollega, der takker af på arbejdsmarkedet, eller om det er til mit eget hjem.