Et badeværelse, du kan være stolt af

By:

Én rum, der desværre ofte bliver overset, når det er blevet tid til renovering eller fornyelse i hjemmet, er badeværelset. Det er et rum, som man umiddelbart ikke tænker, at man bruger ret meget tid i, men hvis man tænker nærmere over det, er det her, man udfører sin morgenrutine og aftenrutine, plus det er her, man er allermest privat. Altså er badeværelset et sted, der har mulighed for at påvirke ens humør, eftersom det er her, man tager hul på dagen, afslutter dagen og er for sig selv. Derfor bør badeværelset være et behageligt og indbydende rum, som lægger gode rammer for alt dette, og som du desuden kan vise frem til dine venner og gæster med stolthed.

 

Liv og varme

Uanset om du vil gennemføre en total renovering eller blot give badeværelset en mindre overhaling, så er der en række ting, du kan gøre for at gøre det mere hyggeligt. Først og fremmest er badeværelser ofte meget kliniske og udtryksløse – det skyldes især at brugen af hvidevarer har taget overhånd. Dette kan du forsøge at bryde lidt med og tilføre lidt varmere farver. Skal du eksempelvis have nyt vaskeskab, kan du lede efter et lavet af mørkt, smukt træ. Træ er et materiale, der går særdeles godt med hvidt, og som aldrig går af mode.

 

Stil

Når det så er sagt, er der selvfølgelig også en grund til, at badeværelset er hvidt og klinisk. Badeværelset har en række vigtige funktioner, blandt andet i form af WC’et, brusenichen og håndvasken. Disse elementer er vigtige dele af badeværelset, som du bruger dagligt, og dem må du derfor gerne bruge lidt ekstra ressourcer på. Køb eksempelvis et smart, moderne WC, så du forbinder badeværelsesoplevelsen med noget positivt i stedet for noget negativt. Et godt råd er at købe et AquaClean toilet fra Gerberit, der er et af markedets absolut bedste muligheder lige nu. Kvaliteten er i top, og det samme er designet, som kan forbedre indretningen på ethvert badeværelse.