Et toilet er ikke bare et toilet

By:

Der er sket noget siden de træk og slip, nogle af os stadig kan huske. Der kom toiletter med træk indbygget og ikke fra en cisterne over ens hoved. Så kom dem med vandsparer, som virkelig kunne ses på vandregningen, men udviklingen er ikke stoppet der, for luksus og komfort fås også til toiletter nu om dage.

Automatisk rengøring

Indrømmet det at gøre rent på toilettet er nok ikke det, der står øverst hos de fleste af os. Det er en irriterende tjans, der bare skal overstås, men vidste du, at dit toilet selv kan give en hånd med? Nej vel, men med et Geberit Aquaclean, så får du et toilet, der giver en håndmed rengøringen og samtidig har indbygget douche.

Geberit Aquaclean er fagre, nye, teknologiske verden. Min første tanke var egentlig, at det havde jeg da ikke brug for. Min anden tanke var, at det skulle jeg bare have, for hvorfor ikke forkæle sig selv med luksus i hverdagen.

Ja det er heller ikke det billigste toilet, du kan finde, men hos Completvvs, så kan du få luksus og forkælelse til rigtig gode priser, og det gjorde udfaldet for mit vedkommende.

Gratis og lynhurtig levering

Ikke nok med de gode priser, så var det gratis og hurtigt at få leveret mit nye Geberit Aquaclean. Væghængt og med douche, så fås det ikke meget bedre, hvis du spørger mig.

Så ikke kun giver det en hånd med rengøringen, ved at hænge på væggen, så er det også lettere at gøre rent nedenunder det. En rigtig god kombination, og det letter bestemt min hverdag.

Samtidig, når jeg tænker på, hvor luksuriøst det er, og hvor meget det kan, så er jeg overrasket over, at det ikke fylder mere, end det gør. Jeg havde regnet med, det ville fylde noget mere, end det jorde, men nej, selv der imponerer det.