Få kogende vand fra hanen

By:

Vi lever i en verden, hvor der konstant bliver udviklet på alle fronter. Specielt ting i hverdagen har stort fokus, og netop derfor bruger rigtig mange virksomheder meget energi på at komme med nye banebrydende produkter, som forbrugeren kan bruge i dagligdagen. Et eksempel på et mærke, der gør lidt ekstra, er Quooker. De har lavet to populære serier, som hedder henholdsvis Quooker Flex og Quooker Fusion, og her er der virkelig fokus på innovation. Quooker har gennem deres hårde arbejde på området inden for innovativ tankegang designet en smart vandhane, som du kan tappe dit kogende vand fra.

3-i-1-løsning

Der er forskellige valgmuligheder til dig, der gerne vil gøre køkkenet lidt mere funktionelt og smart. Med Quookers 3-i-1-løsning får du nemlig en vandhane, som kan klare det kolde, varme og faktisk også det kogende vand. Vandhanen kan altså give dig kogende vand, og derfor skal du nu ikke bruge lang tid, hvis du eksempelvis skal have vandet op at koge, inden din pasta skal i. Det kan lyde en smule farligt med en vandhane, hvor der kan komme kogende vand ud af. Dog skal du ikke frygte det mindste, idet Quooker har sikret deres produkter, så du ikke bare pludselig får kogende vand ud. Nej, faktisk har de børnesikret det hele, hvorfor du heller ikke skal frygte for dine børns helbred.

Et stort udvalg

Kunne du tænke dig noget unikt til eksempelvis køkkenet, skal du bare gå på jagt i serierne Quooker Flex og Quooker Fusion. Der skal nok være lige det, du har brug for. Desuden er priserne yderst fornuftige, og til en relativ lav pris kan du altså få et produkt, der er af høj kvalitet, har et smart design, og som er yderst innovativt. Gå på jagt her https://www.completvvs.dk/quooker/, hvis du eventuelt kunne tænke dig et stort udvalg af Quooker Fusion serien.

 

Posted in: Quooker