indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Få nyt køkken nemt og hurtigt

Få nyt køkken nemt og hurtigt

Et nyt køkken er for de fleste en større udskrivning i budgettet omend det for nogle kan være en nødvendighed at få renoveret og istandsat. Står du overfor en istandsættelse eller renovering af dit køkken, så er her en finansieringsmåde hvorpå det kan lykkes dig at få nyt køkken, selvom du ikke har luft i budgettet lige nu. Vi bruger lang tid i køkkenet på madlavning, hyggesnak med familien og kaffebrygning, så derfor er det vigtigt for os, at det er et sted, vi godt kan lide at være. Og er det ikke, som du ønsker det, kan en renovering eller et nyt køkken hjælpe til.

 

Lån til køkkenrenoveringen

Har du ikke økonomien til renovering nu? med et kviklån kan du nemt og hurtig låne til køkkenrenoveringen, så du ikke behøver vente på, du får sparet op og kan få renoveret, når det passer dig. 

Med et kviklån har du pengene på kontoen kort tid efter, du har ansøgt i modsætning til din bank, hvor du skal igennem en længere ansøgningsprocess med lånet. Med et kviklån bestemmer du dig for, hvad du vil låne og ansøger, og derefter godkender udbyderen og indsætter pengene på din konto kort tid efter. Du skal ikke møde op, ringe på forhånd, lave en aftale eller tage den ubehagelige snak som nogle synes, det kan være, når man skal låne penge. Du ansøger med et klik og vupti, så er du i gang med et nyt køkken. 

 

Få den rigtige vejledning

Det kan sagtens være, du har hænderne skruet rigtig på, så du selv kan renovere dit køkken eller i alle fald hjælpe til. Men har du ikke helt styr på, hvordan skabene samles rigtigt og soklen bliver skruet ordentligt fast, så kan det være en god idé for dig at få professionel hjælp. Har du en håndværker i dit netværk, kan du selvfølgelig nemt få tips og tricks, og ellers er et godt råd at spørge dig til råds hos din køkkenforhandler, så du er sikker på, du får sat køkkenet rigtigt op. Det nytter ikke noget, hvis du bruger tid og penge på et køkken, der ikke holder. Du kan med fordel også tjekke priser på opsætning, da der måske kan være penge at spare, hvis du researcher lidt. Hvis du ønsker hele køkkenet opsat udefra, koster det selvfølgelig mere end selve køkkenet, men din tid kan naturligvis ikke gøres op i penge, så hvis du skulle have brugt to uger af din sommerferie på det, så kan det passende være, at hjælp udefra er mere værd end prisen på arbejdskraften. Og heldigvis har du allerede lånt penge til det.

Se www.online-lån.dk her