indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Gør haven klar til de dejlige sommermåneder

Gør haven klar til de dejlige sommermåneder

Det er noget helt specielt at bo i hus med egen have. For mange er det deres helt eget, og noget de selv ejer. Derfor gør rigtig mange også meget ud af at vedligeholde både huset, men i særdeleshed også haven. Haven er nemlig det sted, man om sommeren søger hen, når solen kigger frem og temperaturen stiger. Det er i haven man kan nyde duften af blomster og lyden af fuglekvidren. Mens man om aftenen kan sidde på terrassen og nyde den lune temperatur, mens man smider et par bøffer på grillen og skåler i et koldt glas vin eller øl med vennerne eller familien. 

Gør græsplænen smuk og indbydende 

En græsplæne kan for mange godt være noget, der bare er der. Men hvis du ønsker at have en pæn og indbydende have, så kræver det også, at du holder græsplænen vedlige. Det betyder, at du skal slå den jævnligt i foråret og sommerperioden. Har du også små bede eller en flagstang, kan det være en god idé at anskaffe sig en græskant. En græskant skaber en flot distance mellem græsplanen og fx grusset, som kan ligge rundt om flagstangen. 

Plant smukke blomster

Der er ikke noget bedre end en have, som er fyldt med flotte og velduftende blomster. Og der findes heldigvis et bredt udvalg, så mon ikke, du nok skal finde nogle blomster, som falder i din smag. Måske du også har en lækker terrasse, som du gerne vil fylde om med nogle pæne blomster i krukker? Mulighederne er mange, men det er helt sikkert muligt at sætte sit eget præg på haven. 

Nyd sommeren på terrassen 

Mange dansker valfarter ud i haven, når temperaturen stiger. Og rigtig mange kan også godt lide at bruge eftermiddagen og aftenen på at nyde den sidste sol på terrassen. Derfor er det også ideelt, at du giver terrassen lidt ekstra kærlighed. Find de helt rigtige have møbler, sæt grillen frem og inviter familie og venner over til en hyggelig aften. Måske muren også skal piftes op med lidt plante ophæng rundt omkring? Der er i hvert fald rig mulighed for at pynte op, lige som du selv har lyst til. 

Hold hækken velklippet 

Der er ikke noget, der kan forstyrre øjet mere end en hæk, som ser sjusket og grim ud. Så husk endelig også at give den lidt kærlighed. Klip den, så den står snorlige! 

Hvis du ønsker mere inspiration til, hvordan du kan optimere haven, synes jeg du skal kigge forbi lyngeshop.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *