indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Guide: Få hjælp til boligindretning

Guide: Få hjælp til boligindretning

Inbolig

Tænker du meget over hvordan dit hjem ser ud? Går du meget op i, at det passer sammen i en specifik stil? Og ønsker du i det hele taget bare, at dit hjem bære præg af god Boligindretning? Så er du kommet til det helt rette sted.

Inbolig.dk blev nemlig stiftet i 2018 og er en selvstændig side, der har fokus på boligindretning. Deres speciale er det skandinaviske look. På denne side får du et samlet overblik over de mest populære og nyeste designer brands indenfor skandinavisk boligindretning. Du vil dermed kunne få et solidt overblik og samtidig blive inspireret og finde nye ideer til hvordan dit eget hjem skal indrettes.

For at give dig en endnu større mulighed for at finde rundt i de forskellige designs, er der forskellige kategorier, som du kan bruge som vejledning. 

Stue

Stuen er omdrejningspunktet i de fleste hjem. Det er her der hygges og slappes af og her man som familie kan komme hinanden ved. Stuen giver i den grad udtryk for det danske begreb: hygge og skal være med til at skabe denne atmosfære.

En stue består ofte af en sofa, der giver dig muligheden for at sidde dejligt, lækkert og blødt. Ligeledes åbner en sofa op for muligheden for, at kunne sidde tættere sammen som hustand. Sofaen er rent faktisk midtpunkt i de fleste danskeres stue og netop derfor er den en essentiel del af indretningen. Det handler med andre ord om, at man skal vælge en sofa man synes passer ind i den øvrige indretning. Dette kan både være i form af nogle neutrale farver. Men den kan også i den grad få lov til at skille sig ud i eksempelvis en grøn eller blå farve. 

Entré

Entréen er jo det første rum som både du og dine gæster kommer ind i, når de skal ind i dit hus. Det betyder derfor, at de allerede her bliver gjort opmærksomme på din stil og din form for boligindretning. Ergo anbefales det, at entréen giver et godt indtryk af den resterende indretning. At der med andre ord bliver holdt de samme farve, linjer og temaer. Dette skaber en super god inretningsatmosfære.

Dette kan være i form af farvekombinationer eller en hvis stil. Er der tale om mange nipsgenstande? Er det meget minimalistisk? Har du et hus der er fuldt af farver eller er det mere neutralt og skandinavisk? Alle disse spørgsmål til din Boligindretning kan du få svar på ved at følge linket.