indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Hvem skulle have troet at takeaway kunne være sundt?

Hvem skulle have troet at takeaway kunne være sundt?

Hvilken verden vi kunne leve i, hvor takeaway er sundt og lækkert, og som du kan spise med god samvittighed. Vi vil nu dele nyheden med dig: Hos Måltidskassen kan vi tilbyde dig Sundtakeaway, som gør din hverdag lettere og mere overskuelig. Du kan modtage måltidskasser, som indeholder kalorielette måltider, som er sunde færdiglavede retter, som du blot skal opvarme. Dette er den perfekte løsning til alle dem, som lever med en travl hverdag, hvor tiden til madlavning ikke er til stede, og hvor usunde løsninger hurtigt kommer ind i billedet, når det gælder hurtig mad. Dette vil Sundtakeaway hjælpe dig med at ændre! Så læs med her:

Hvad er Sund Takeaway?

Hos Sund Takeaway fokuserer de på at lave sunde og nemme løsninger til travle mennesker. Men det skal ikke blot være nemme løsninger – det skal også være en smagsoplevelse og varierede retter. Hos Sund Takeaway kan du bestille op til 4 måltider om dagen i op til 5 dage, hvor du modtager varierede, lækre måltider, som blot skal opvarmes og nydes. 

Hvad er en måltidskasse fra Sund Takeaway?

En måltidskasse fra Sund Takeaway kan være lige netop det, som du gerne vil have. Vi tilbyder 4 forskellige slags måltidskasser: Slankekassen, Hverdagskassen, Familiekassen og Kickstarterkassen. Disse er lavet specielt efter dine behov og interesser, så du får måltider der passer til din hverdag og din smag. Alle måltider er af naturlige produkter, som indeholder mange grøntsager, for at holde kroppen sund. Derudover kommer alle produkterne med en beskrivelse af hvordan de forskellige måltider spises. Du kan også tilføje mellemmåltider, som er sunde alternativer til at snacke i løbet af dagen. 

Hvordan modtager jeg måltidskasser fra Sund Takeaway?

Du kan selv vælge hvordan du vil have dine måltidskasser. Løsningerne spænder over måltidskasser til 3-5 personer i enten 3 dage, 5 dage eller 4 uger. Jo flere personer du bestiller til jo billigere bliver kuvertprisen. Du kan også vælge at stå for maden selv et par dage om ugen og modtage en måltidskasse til de andre dage. Hos Sund Takeaway er der mulighed for fleksibilitet og variationer, alt efter hvordan dit behov ser ud. Måltidskasserne vil blive leveret til dit hjem, indeholdende alle de måltider, som du har bedt om, klar og parate til at opvarmes og nydes. Du behøver ikke være hjemme når maden bliver leveret, da den leveres i en flamingokasse med køleelementer, så måltiderne kan holde sig friske i op til 24 timer, før de bør komme i køleskabet. Du skal derfor ikke stresse for at komme hjem og modtage din måltidskasse – den står klar efter dit behov. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *