Indret et hyggeligt badeværelse

By:

Badeværelset bliver ofte forsømt, når det kommer til indretning og forbedringer i hjemmet, og det skyldes primært, at mange stadig ikke anser det som et opholdsrum på højde med eksempelvis stuen, køkkenet og lignende. Dog forholder det sig sådan, at badeværelset faktisk er ramme for rigtig mange private stunder og desuden er det sted man tager hul på og afslutter dagen igennem sine morgen- og aftenrutiner. Det er desuden ikke svært at skabe et hyggeligt og imødekommende badeværelse, og du kan finde et par gode tips til hvordan lige her.

 

Faste bestanddele

Badeværelset består altid af nogle bestanddele som hverken kan rykkes rundt på eller undværes. Derfor kan man lige så godt få det bedste ud af det i stedet for, og et godt eksempel er toilettet. I dag findes der nemlig toiletter, der både er af høj kvalitet og har et lækkert og moderne design. Eksempelvis Ifö laver nogle stilrene toiletter, der passer ind på ethvert moderne badeværelse, og især deres designserie, Ifö sign er populær lige nu. Den forhandles blandt andet hos completvvis.dk, der er en dansk leverandør af vvsartikler med god service, lave priser og hurtig levering. De tilbyder også andre elementer til badeværelset.

 

Grønne planter

Ud over de faste bestanddele kan du med fordel pynte badeværelset, så det i højere grad afspejler, at det er et opholdsrum, hvor man sagtens kan hygge sig. Den bedste pynt på et badeværelse er formentlig grønne planter. Den grønne farver giver nemlig den perfekte kontrast til de hvide, blanke overflader og den naturlige atmosfære det bidrager med er en god måde at live lidt op i badeværelset. Du kan eksempelvis placere kaktusser og sukkulenter i vindueskarmen og ved håndvasken, hænge grønne slyngplanter fra loftet og lignende. Du kan også hænge billeder op på badeværelset med natur-motiver, hvilket har nogenlunde den samme effekt.

Posted in: Ifö