Kogende vand uden ventetid

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Quooker er blandt det ypperste inden for vandhaner til hjemmet. Virksomheden er Hollandsk og opfindelsen er mere end 35 år gammel. Quooker tilbyder vandhaner, hvor du har mulighed for, uden ventetid, at tappe kogende vand. Alle modeller er udført i et smukt og stilrent design, som overordnet varierer mellem et rundt designform og et mere kantet design. Alle hanerne har et finish af enten krom eller rustfrit stål, hvilket giver hanerne et stilfuldt look.

Mange tror, at den smarte funktion med kogende vand direkte fra hanen uden ventetid er en dyr proces, men i virkeligheden koster det dig blot 45 øre i døgnet at have kogende vand klar i hanen. Alle haner er børnesikret gennem et patenteret system, så du altid kan være sikker på, at sikkerheden i dit køkken er i top. De to mest populære serier lige for tiden er serierne Quooker Flex og Quooker Fusion. Fusion-modellerne tilbyder et 3-i-1-system, som gør det muligt at tappe koldt vand, varmt vandt samt kogende vand i én og samme hane. Den seneste serie fra Quooker, Flex, er en række modeller, som tilbyder en ekstra dimension. Flex-modellerne kan og tilbyder det samme, som du kender fra Fusion modellerne, men det er nu også muligt at trække slangen ud og rundt, så dit arbejde i køkkenet bliver mere fleksibelt. Quooker findes allerede i mere end en halv million hjem i Europa, og det er svært at leve uden en Quooker, når man først har prøvet en.

Mere end 30.000 produkter online

Onlineshoppen Completvvs.dk har handlet med VVS-artikler online siden 2008. Familien bag virksomheden Completvvs.dk har været i VVS-branchen i mere end fire generationer og har en passion for faget og produktet, som det kræver, for at kunne yde den bedste service for kunderne.

I dag findes der mere end 30.000 produkter i deres online shop, og alle produkterne prismatches.

Posted in: Quooker