Kom i gang med renoveringen af badeværelset

By:

Ferie er ikke blot tiden, hvor der slappes af – det er ligeledes her, hvor der bliver lavet nye projekter. Et af de rum, som ofte får en overhaling, når der renoveres i danske hjem, er badeværelset, hvilket ikke er uden grund. Badeværelset bliver nemlig brugt utrolig meget, og grundet nutidens teknologi er det muligt at lave et rum, som virkelig ser smart ud. Her i artiklen kan du høre lidt om nogle smart ting, du kan få installeret i det hellige rum, ligesom du kan høre lidt om farvesammensætningerne.

Et toilet med stil og teknologi i topklasse

Toilettet er naturligvis blandt de vigtige ting, når det kommer til badeværelset. Du bruger rigtig meget tid på potten, og derfor er det kun den bedste kvalitet, som er god nok, og du må ikke gå på kompromis her. Skal du have et mærke, der altid har den bedste kvalitet, er det Geberit Aquaclean. Toiletter fra dette mærke vil aldrig skuffe, og det er et oplagt valg til det nyrenoverede badeværelse. Mange af disse toiletter har nogle smarte skyllesystemer, der holder hygiejnen i top, men ligeledes kan du se frem til lugtudsugningssystemer, selvrengøring og meget mere. Det er altså oplagt, at du holder øje med dette mærke, hvis du vil have et toilet, der er i en teknologisk topklasse.

Hold farverne simple

Når det kommer til farverne på badeværelset, er det med at holde det simpelt. En blanding mellem sorte bordplader, sorte klinker og hvide skabe, er altid et sikkert valg. Generelt kan det siges, at sort og hvid spiller utrolig godt sammen. Begge disse farver er tidsløse, og du kan derfor være sikker på, at dit badeværelse ikke går af mode, hvis du holder dig til denne stil. Du må aldrig blande for mange farver i rummet, da det kan virke utrolig forvirrende – så hold det simpelt og enkelt.

Posted in: Geberit