Min luksus er min bruser

By:

Noget af det bedste ved at være skuespiller må næsten være alle de scener, de optager under et vandfald eller en stor bruser, der minder om dette. Hver gang den slags scener kommer på, så bliver jeg helt misundelig, for hvorfor har de den slags lækre ting i udlandet, når jeg, der ellers har en rigtig stor bruseniche, har en klassisk, lille håndholdt bruser, der bare kan sættes fast lidt højere oppe.

Jeg ville have

Jeg blev nok en kende mere besat at den slags brusere, end jeg har lyst til at erkende, men som så mange andre, så har jeg noget, som for mig er luksus i hverdagen, og som jeg ville sætte pris på hver eneste dag. Jeg fandt ud af, at den slags brusere har et navn, nemlig rainshower, og så gik min jagt for alvor ind. For mig er luksus nemlig ikke kun at få det, jeg gerne vil have, men også i en kvalitet, der holder. Det her er jo den bruser, jeg skal have for evigt, så det skal være kram.

I min jagt kom jeg ind på completvvs.dk, og det fortrød jeg ikke. Ikke kun var rainshower en lagervare, men de havde dem også fra Grohe, der for mig er indbegrebet af luksus og kvalitet. Deres priser var samtidig forbavsende lave, så der var ingen tvivl om, hvor jeg skulle handle.

Jeg kan ikke komme ud af badet

De første par dage efter mit rainshower var blevet installeret brugte jeg rigtig meget tid under bruseren. Hvis du ikke har prøvet det, så ved du ikke, hvad du er gået glip af. Det er et brusebad som intet andet, og det giver kun højt humør. Hvis du er blevet inspireret, så kan jeg kun anbefale completvvs.dk, for ikke kun ha de gode priser, men de har en kundeservice, der matcher deres imponerende udvalg af varer. 10/10 vil handle der igen.

Posted in: Grohe