Moderne varmestyring

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I dagens Danmark er det moderne at indrette sit hus med moderne teknologi, der gør styring af varme og elektricitet nemmere og mere håndgribeligt. Dette synes generelt at lyde som en dyr omgang, men det er det faktisk ikke, og i dette indlæg har vi fokus på, hvordan man kan indrette sit hus ‘smart’, uden at det kommer til at koste en formue. 

Køb smarte termostater

Termostaterne i hjemmet er en af de faktorer, som man kan spare penge på at være påpasselig omkring. Det er nemlig med termostaterne, at man kan regulere sit varmeforbrug, og derigennem kan man således spare penge, hvis man har en løsning, der gør det nemt at regulere på sit forbrug.

Hos Danfoss har man udviklet et produkt, der gør hele ideen bag termostater nemmere, og man kan faktisk spare mange penge, hvis man vælger at indrette sit hjem med netop disse termostater. Produkterne, som Danfoss selv anbefaler, hedder Danfoss link CC og Danfoss Living Connect. Med disse produkter i dit hjem kan du spare forholdsvist mange penge, og ud over at det bliver nemmere, bliver det også sjovere at regulere varmeforbruget. 

Idet de nye termostater fra Danfoss viser grader i stedet for en numerisk angivelse, er det også pludselig mere håndgribeligt at vælge den rigtige temperatur i hjemmet. Man skal ikke længere vurdere, hvilken temperatur der er bedst fra 0 til 5, men man kan faktisk vælge nøjagtig den temperatur, målt i grader, man finder mest behagelig. Og det tager ikke længere end et par hurtige klik på termostaten, og så har du indstillet din radiator til den temperatur, der gør hjemmet behageligt at være i.

Er du også nysgerrig med hensyn til den nye termostat fra Danfoss? Læs mere her. Så får du et gennemgående indblik i, hvilke modeller og funktioner du kan indrette dit hjem med.

Posted in: Danfoss