indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Når du bare gerne vil have det godt igen

Når du bare gerne vil have det godt igen

Er du nået til det punkt, hvor du bare gerne vil have det godt igen? Hvor du bare gerne vil synes at livet faktisk er dejligt og at de problemer du har, ikke er større problemer end alle andres. Du vil bare have det godt igen. Men du ved ikke hvordan. Du har måske læst bøger. Du har lyttet til venners råd og vejledning. Du har google på nettet og fundet artikler. Du har lyttet til podcast. Men du har ikke fået det bedre. Så er det en god idé at opsøge en Psykolog København, som kan hjælpe dig igennem din mørke tid og hjælpe dig på rette spor igen.

Hjælp til selvhjælp

Du har hørt udtrykket før – hjælp til selvhjælp. Det betyder vel at du får hjælp af en person udefra, så du bedre kan hjælpe dig selv. Og det er det en psykolog gør. Ingen kan fikse dig. Ingen kan give dig en magisk pille, som du kan sluge for at få det bedre. Ingen kan trylle dit liv om. Men du kan få nogle redskaber og nogle værktøjer, der gør, at du kan hjælpe dig selv igennem svære tider, så du langt om længe kan begynde at mærke en forskel. Så du langt om længe kan se forandringerne i dit liv, også du langt om længe igen kan mærke at du er begyndt at få det godt igen. At livet er værd at leve igen og at du føler dig mere energisk, mere lykkelig og mere nysgerrig på, hvad livet har at tilbyde dig.

Ta’ en snak eller to eller tre

Du aftaler med psykologen hvor ofte I skal ses og tale sammen. Sammen vil I tale om problemer, udfordringer og løsninger. Sammen vil I aftale hvad du skal ” arbejde med” til næste gang. Hvad du skal øve dig på, og hvad du skal gøre og absolut skal forsøge at holde dig fra. Lidt efter lidt vil du se fremskridt. Du vil mærke at det hele ikke er så tungt længere, at du på en eller anden måde føler dig let igen og at du ikke vågner med en klump i halsen eller i maven. Men at du kan trække helt ned i maven uden at det gør ondt. Gør dig selv den tjeneste at overveje hvad det ville betyde for dig, at mærke og føle at du har det godt igen. At du har fået dit liv tilbage og du er klar til at leve fuldt ud. Det er det hele værd.

 

Læs også Find den bedste psykolog i København hos soroebadminton.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *