Nemmere varmestyring med moderne termostater

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man bygger eller renoverer sin bolig, er det vigtigt, at man tager alle forbedringsmuligheder til overvejelse, da det ellers ofte viser sig, at man ikke får taget sig sammen til at ændre disse senere. Men det er faktisk en skam, for ofte er det både miljøvenligt og økonomisk fornuftigt at skifte gammelt apparatur ud med noget nyt, og så er der ikke længere nogen acceptabel undskyldning for ikke at få det gjort.

I dette indlæg har vi fokus på de fordele, der er ved udskiftning af forældet apparatur, samt hvordan du kan gøre det nemt og gnidningsfrit. Læs med, og få gode råd til dit renoveringsprojekt.

Moderne varmestyring betaler sig

Et af de mest effektive renoveringstiltag, som tilmed ofte sparer forbrugeren både penge og tid, er at skifte forældet varmestyring ud med nyt. Dette kan gøres på flere måder, men hvis man ikke lige tænker på selve varmekilden, kan man faktisk også gøre noget andet, der også vil hjælpe på varmeregningen. Eksempelvis kan man skifte gamle termostater ud med nye moderne. Med de nye termostater til radiatorer kan man nemlig styre temperaturen i hjemmet nemt og gnidningsfrit. I stedet for at man skal vælge mellem en ugennemsigtig skala fra 1 til 5, kan man nemlig vælge den eksakte temperatur, som man ønsker i hjemmet. Nemmere bliver det ikke, og man kan på den måde nemmere sikre, at man ikke får store svedplamager under armene, eller at man sidder og fryser i vinterperioderne.

I forhold til varmeregningen er det også nemmere at spare en smule, idet man nemmere kan slukke for varmeforsyningen via de nye termostater. Du kan styre alle termostater fra et kontrolpanel, og dermed glemmer du ikke fx den lille radiator i hjørnet af garagen. Køb Danfoss living connect her. Det forhøjer glæden ved at lave varmestyring samt ved at spare en ekstra krone på varmeregningen. 

Posted in: Danfoss