Nu skulle det være tid til kogende vand fra hanen

By:

Jeg har i mange år hørt om vandhaner med kogende vand, men det er først nu, hvor, produktet er gennemtestet, at jeg, forsigtigper Larsen, tør tage chancen og købe en. Jeg har nu i over et år brugt tid på at undersøge markedet, og jeg er ikke længere i tvivl, det er hos completvvs.dk jeg skal ligge mine penge, og det er et multiblandingsbatteri med både koldt vand, varmt vand og kogende vand.

Der er mange produkter

Jeg fik endelig taget mig sammen, og nu skulle jeg så bestille min nye vandhane med kogende vand. Men sortimentet gjorde, at jeg havde en større mængde spørgsmål, inden jeg kunne bestille. Jeg fik hjælp og gode råd fra de kompetente mennesker i kundeservice. Vi blev enige om, at jeg skulle have en quooker fusion round. Den ville passe bedst ind i mit nuværende køkken, og det ville også være den, som passede mit og min families behov bedst. Dog blev der også set nærmere på Quooker flex serien, der bestemt også havde noget spændende at byde på.

At få det ekstra element ind i hverdagen, at du nu ikke skal koge alt til børnene, når de skal have flaske, og at min kone og jeg ikke skal bruge tid på at koge vand til rengøring mm., er en velsignelse og hos completvvs.dk fik vi lige det, som vi havde brug for.

Fra tvivl til hurraråb

Jeg har nu haft vidunderet installeret i over en uge, og havde jeg vidst, hvor meget det ville gøre vores hverdag lettere, så ville jeg have bestilt for længe siden, og havde jeg vidst, hvor meget kvalitet jeg kunne få for pengene hos completvvs.dk, så havde jeg bestilt endnu før. At de samtidig leverer alt inden for få dage, og at fragten er gratis, er med til at tale et firma op, som har bragt mig fra tvivl til hurraråb på under en uge. Noget som ellers ikke er let.

Posted in: Quooker