Nye pyntegenstande til stuen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og dette er den perfekte mulighed for at ønske sig nye ting til stuen. Ved at implementere nye pyntegenstande, får rummet et helt nyt udtryk – og denne forandring kan virkelig være god. Dog kan det være svært at finde ud af, hvad rummet mangler eller trænger til at få udskiftet. I denne artikel kan du få inspiration hertil, da du får to eksempler på nye pyntegenstande til stuen. Netop stuen er valgt, da det er et af de mest centrale rum i hjemmet. Det er her, vi spenderer meget af vores tid, og det er her, vi hygger med familien.

 

House Docter Use Rullebord

Den første ting, som du kan ønske dig, er rullebordet Use fra House Docter. Rulleborde er særdeles moderne for tiden, og derfor vil du være helt med på moden, hvis du får et rullebord i stuen. Selve bordet er flot i sig selv, da det sorte stål er enkelt med rene linjer. Bordet kan anvendes til alverdens ting, og du kan vælge at bruge rullebordet som dit eget barbord. Ydermere kan du opsætte planter og pynteting på bordet, og der er gjort plads til at opbevare magasiner på bordet også. Du vil få en masse forskellige muligheder, som uden tvivl vil se sig godt ud i hjemmet.

 

Normann Copenhagen One Step Up Bookcase High Reol

En anden god pyntegenstand i stuen er reoler. Reoler fås i et hav af designs, og man kan ligeledes opsætte oceaner af ting på reolens hylder. En superflot reol er One Step Up Bookcase High fra Normann Copenhagen. Træet er af naturligt asketræ, og med metalhylderne skabes der en god dynamik. Designet er inspireret af en stige, og dette gør reolen unik og spændende at se på. Vil du se udvalget af genstande til hjemmet fra House Doctor og Normann Copenhagen kan du klikke her for at se mere https://www.completliving.dk/maerker/house-doctor/.

Posted in: House Doctor