indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Sådan skaber du et vinder-mindset

Sådan skaber du et vinder-mindset

Hvis det er én ting som de fleste voksne mennesker er blevet klar over på den ene eller den anden måde, så er det at dit mindset oftest har alt at gøre med hvor langt du kommer i livet. Hvis ikke du er typen der er hank til at stole på sig selv og de erfaringer du gør dig, så vil du også være mere nervøs for at tage valg i livet der kunne gå hen og forandre den verden du lever i. 

Er det fordi at du er bange for de resultater du måske får? Er det fordi du ikke selv tror på at du er god nok til at være en del af forandringen eller er det fordi du er bange for hvad andre mennesker måtte tænke?

Uanset hvilke tanker du går med, så er det noget der holder dig tilbage fra en drøm eller en vision om at have et liv der ser sådan ud – og et mindset der holder dig fanget i dit liv, er bestemt ikke noget der er værd at slå et slag for, derfor har jeg skrevet en artikel til dig om hvordan du genvinder dit eget fodfæste i livet med tankens kræft.

Acceptér at ting sker

Første indikator på at du har et liv- og et mindset der holder dig tilbage er at du febrilsk prøver at påvirke alle de ting der sker i dit liv helt ned til mindste detalje, og hvis ikke det går efter dit hoved oplever du ubehag og modvillighed. 

Mennesker der lever i \’flow\’ lader tingene ske omkring dem og bidrager, istedet for at kontrollere alt, til væksten. Det er i høj grad med til at skabe en følelse af at hjælpe i stedet for en følelse af at kontrollere.

Skal du have lidt hjælp?

Mange mennesker tøer til coaching i forbindelse med deres jagt på større mental frihed, og coaching kan i mange tilfælde også være med til at rykke dit mindset fra én tilstand til en anden, men coaching kan ikke frigøre din tankestrøm eller dit sind, da du i sidste ende \’bare\’ overtager coachens måde at gøre tingene på. 

Selvom det måske er en måde som du både accepterer- og er glad for, så er det stadig ikke din helt eget mentale motorvej, og selvom det virkelig er en god ting at have, så er der mange mennesker der har rigeligt i lidt coaching.