indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Sådan sparer du ekstra penge sammen

Sådan sparer du ekstra penge sammen

Hvis der er én sæson som de fleste danskere både har glædet sig til og frygtet på en og samme tid, så er det julen. Julen er en hård sæson for mange, der skal ud og bruge flere tusinde kroner på alt fra julemad til adventgaver til nytårsraketter. Det kan være en ufattelig hård sæson at komme helskindet igennem, hvis ikke man har lavet en eller anden form for opsparing mod det. 

Desværre er der mange (mig selv inklusiv) der ikke er helt skarpe til det med at spare op, og som bliver forskrækket når det går op for en af december er lige om hjørnet, og man stadig ikke har sparet en rød reje op. 

I denne artikel griber jeg aft i et par gode måder som du kan lave lidt ekstra penge til dagen og vejen på, og som forhåbentligt kan få dig igennem julen uden at hverken låne penge, eller arbejde dag- og nat for at få råd til gaver. 

Hvis du ligger inde med antikviteter

… så er det nu du bør sælge dem. Guld priser- og sølvpriser er nemlig nogle af de ting der, på trods af corona, næsten ikke har bevæget sig i den ene eller andet retning – og det kan være til held, hvis du selvfølgelig har antikviteterne til det. 

Mange mennesker aner desværre ikke hvor meget guld- og sølv de egentligt har, før de får det vurderet. Husk nu at selvom du ikke har en hel guldbar, så kunne du stadig godt gå hen og have en god mængde i bestik- og smykker. 

Sølv er specielt en af de steder hvor mange mennesker ender med at lave en formue – det er nemlig ikke klar over hvor meget sådan noget gammel sølvbestik egentligt vejer – og det må man sige kommer dem til gode i en presset jul.

Hvis du er gammel oddser

Så er det måske nu du bør støve vanen af, der er nemlig næsten ikke nogen sæson der er lige så godt at tjene penge i som nu – du kan oddse på alt fra julevenskabskampe til dronningens nytårstale – og hvis du er en haj til det, bør det ikke være nogen sag at tjene alle julegavepengene hjem igen. 

Du skal selvføælgelig huske ikke at lave alt for høj risiko bets, da den bæredygtige indkomst i betting aldrig kommer fra sådanne kampe, men derimod de små- og sikre kampe du spiller hele tiden julen over. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *