Sådan skaber du et elegant badeværelse

By:

Badeværelser kan være svære at indrette, da mange af bestanddelene består af fast inventar og hårde hvidevarer. Derfor kan det være en god idé at vælge elegante og flotte hårde hvidevarer, da disse er så stor en del af rummet. På denne måde har du mulighed for at skabe et elegant badeværelse, hvor meget af indretningen består af det faste inventar. Hvis du gerne vil have nogle idéer til en renovering af dit eksisterende badeværelse, kan du læse mere nedenfor. Her kommer vi nemlig med et par råd til, hvordan du skaber et elegant badeværelse.

 

Vælg et flot væghængt toilet

En god mulighed for at give rummet et elegant udseende er ved at vælge et toilet, der hænger på væggen. Dette får nemlig toilettet til at se mindre og mere fint ud, fremfor det klassiske stående toilet. Et væghængt toilet tilfører dermed rummet en lethed, hvilket er yderst flot. Derudover vil toilettets udseende ikke være så dominerende i rummet, som et stående toilet ellers er. Dette er fordelagtigt, da du på denne måde har mulighed for at skabe opmærksomhed og fokus på den resterende indretning af badeværelset. Dette kan eksempelvis være gennem planter, billeder og spejle.

 

Ekstraordinære toiletter med indbyggede funktioner

Derudover bør du vælge et toilet, som har indbyggede ekstra funktioner. Dette kan eksempelvis være et toilet fra Geberit AquaClean, hvor du kan få et toilet med luftudsugning og indbygget bidét. Selvom toilettet er med disse ekstra funktioner, betyder det ikke, at toilettet ser klodset ud. Tværtimod fremstår Geberit AquaClean klassisk og elegant, da funktionerne aktiveres via flotte knapper eller en smart fjernbetjening. Med et toilet fra Geberit AquaClean vil du uden tvivl skabe elegance på dit badeværelse. Du kan både vælge at udskifte hele dit toilet med et toilet fra serien, eller du kan blot vælge at udskifte toiletsædet på din eksisterende installation.

Posted in: Geberit