Spanden, vi alle kender

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

En spand er for de fleste ikke lige det, der lyder mest ophidsende, men når spanden hedder Vipp, så ved alle, hvilken spand der er tale om, og at det er en, du kan finde i rigtig mange hjem og i rigtig mange køkkener og badeværelser. Den er kendt og elsket af os alle, og jeg ved, at der også skal stå en i mit køkken, for ikke kun er den dekorativ, den vil også give mere plads i skabet under vasken.

Den klassiske farve

Ja den kan fås i mange farver efterhånden, men jeg er så klassisk, at der for mig kun er den ene, nemlig den lyse Vipp, som dur. Jeg fandt hos completliving.dk lige denne model, men til en overraskende god pris. Ønsker du dig også en Vipp spand, så kig ind hos dem. Du il ikke blive skuffet, for ikke kun har de denne ikoniske spand, men også et stort udvalg af alle de andre ting, som Vipp producerer.

Jeg er personligt temmelig hooked på deres vasketøjskurv. Alle har snavsetøj, men jeg vil gerne pakke det lidt væk, så det ikke er til offentlig skue. I en lille lejlighed er det en rigtig god løsning, og samtidig er det ting, jeg kan tage med til alle mine kommende hjem, hvor de vil pryde.

Køb klassisk

Moden kommer og går, det ved vi alle og lige derfor lader jeg mig ikke påvirke, men vælger de klassiske designs. Jeg vil hellere satse på oget, jeg kan have rigtig længe, og som helt sikkert vil glde naturligt ind med alt det, der ellers er i et hjem. Her tror jeg at completliving.dk bliver et god side for mig. Der er masser af design til hjemmet, mange smukke og klassiske varer, men priser, der er helt i bund.

Pedalspanden fra Vip er bestilt, og jeg har lige fået besked om, at den blive leveret senere i dag. Jeg glæder mig som et lille barn.

Posted in: Vipp