indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Tag på en mindfullness uddannelse

Tag på en mindfullness uddannelse

Tag på en mindfullness uddannelse og få ro i sjælen 

Med en Mindfulness uddannelse får du de rette værktøjer til både mere overskud og glæde i hverdagen. 

Hvis du ønsker at forandre din måde at tænke, så er du kommet til rette sted. De fleste af os bliver ofte stoppet af bekymringer, indre uro og tankemylder. Det kan også være af stress og manglende selvtillid, som gør at vi ikke føler os tilstrækkelige. Med mindfullness får du fuld opmærksomhed på det, du oplever lige nu og her beskæftiger dig med!

Kunsten er nemlig at være i nuet, uden bedømmelser og en tilstedeværelse med alle sanser åbne. Historien bag mindfullness stammer oprindeligt fra buddhismen og yogaen. Det er taget ud  fra en meditativ evne til at se virkeligheden, som den oprindeligt er og droppe forestillingerne om fremtiden. At være opmærksom og nærværende og accepterer. Du skal altså IKKE ignorere følelser eller tanker, men istedet observerer tankerne med nysgerrighed, accept og en kærlighed til dig selv, hvor du erindrer. 

Du lærer alt dette på et mindfullness kurus og derudover lærer du både at du har tanker, men at du ikke er dine tanker. Det samme gør sig gældende med dine følelser. DET ER NOGET DU HAR, MEN IKKE ER!
Du lærer at være åben og dømmer ikke dig selv, ved at give slip på indgroede mønstre og tankevaner. Med det sagt, får du muligheden for at skabe et nyt liv for dig selv og en masse nye AHA oplevelser. Du bliver blot en stærkere udgave af dig selv, med mere overskud og kærlighed og du får muligheden for også at hjælpe andre, ved at lære fra dig. 

Dette siger nogle af deltagerne om kurset
 “Jeg er så taknemmelig over dette forløb, får helt tårer i øjnene… men det har fået mig på rette vej, og en vej jeg glæder mig til for hver time fremover. Jeg føler virkelig livet er begyndt at smile til mig, mere energi og frihed. TAK!”

Det er altså ikke bare et kursus som andre kurser. Det er kursus, som vil berøre dig og dine tanker of følelser og du vil mærke en hel anden frihed til at dykke ind i dig selv og se dig selv på en anden måde end du plejer. Mindfullness er til dig, som gerne vil styrke dig selv, din personlighed og dit liv. Du bliver ikke kun god for dig selv, men også for andre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *