Til den lidt barnlige sjæl

By:

Min datter synes, det er så fint, at der er pyntepuder i vores sofa, og hun sørger altid for at arrangere dem pænt. Det samme gælder dem, vi har på vores seng, som også skal ordnes, især når der kommer gæster. Derfor syntes jeg, at hun skulle have sine egne pyntepuder til hendes seng, så hun kan arrangere sine helt egne.

Kvalitet og design

Jeg vidste, hendes puder skulle være noget helt særligt. De måtte gerne have en lidt barnlig streg, men uden det blev for meget. Noget jeg ville kunne overtage som mit eget, når hun en dag bliver for stor til dem, men samtidig noget, hun vil have glæde af længe. Derfor var det ikke svært at beslutte, at det skulle være en af de søde bamsepuder fra Ferm Living.

Jeg fandt et stort udvalg ikke kun af puder, men også af andre lækre ting fra dette mærke på denne hjemmeside, og et til gode priser. Design er noget, jeg køber online, for der får jeg så absolut mest for pengene.

Kom og se mit værelse

Puderne kom på rekordtid, og nu har min datter for alvor travlt, for nu skal hun arrangere puder rigtig mange steder, når der kommer gæster. Men også til hverdag, for det betyder meget for hende, at det hele ser pænt ud. Det er bedste er stadigvæk at høre hende sige, at gæsterne skal se hendes værelse.

Det er noget, der altid er vigigt for børn, men med de her puder er det blevet endnu mere vigtigt. Hun er en lille voksen, der ar et rigtig pænt værelse, og det er med til at gøre mig glad. Hun passer samtidig på sine ting, så jeg ved, at de flotte puder på sigt havner i stuen eller vores soveværelse, når hun en dag bliver træt af dm, men det gør ingenting for mig.

Posted in: Ferm Living