indretningogvvs.dk

Indretningsmagasin

Top 5 apps til iPhone anno 2020

Top 5 apps til iPhone anno 2020

5 bedste iphone apps

Når man får tilegnet sig en smartphone, gør du tingene en helt del lettere for dig selv. Der findes nemlig et hav af apps der gør din hverdag lettere, sjovere og i det hele taget bare mere funktionel.

Når det så er sagt findes der naturligvis forskellige udbydere af smartphones, og den mest populære er Appel og herved den kendte iPhone. Inde i Applestore er det altså muligt for dig at finde et stort udvalg af diverse både gratis og betalte apps.

Du vil her få et overblik over de mest populære apps på Appstore i øjeblikket.

Trendsales

Trendsales appen er i den grad for dig der elsker at shoppe. Eller hvis du ønsker at sælge ud af dine ting. Du kan sælge og købe alt lige fra tøj, sko, accessories og møbler. Det er en perfekt app til dig der ikke synes at de fysiske butikker er helt nok, eller hvis du blot ønsker at forlænge selve shopping oplevelsen.

Ved at bruge Trendsales appen får du ubegrænset adgang til shopping himlen, og skal ikke længere tage højde for unødvendige ting som; åbningstider.

Instagram

De fleste mennesker har nok hørt om Instagram. Her er der tale om en såkaldt musthave app. Det er en af de famøse Sociale Medier platforme, som gør det muligt for venner, familie, bekendte eller andre at følge med i dit liv og din hverdag, samtidig med at du har samme mulighed.

Med Instagram laver du dit helt eget personlige fotoalbum. 

WhatsApp

WhatsApp er og bliver en fantastisk opfindelse. Her er det muligt at foretage udenlandsopkald med ens eget telefonnummer – helt gratis. Det er derfor en uundværlig app for dig der rejser meget, eller har kontakt med mange mennesker i udlandet, forholdsvis regelmæssigt.

PS Express

Hvis du holder af at redigerer billeder (som du senere har mulighed for at poste på din nye Instagram profil), ja så er PS Express noget for dig. Her kan du give din kreative frit løb og finde en anden side frem af dig selv.

Du kan redigerer dine billeder med effekter, filtrer og meget andet for så at kunne gemme dem direkte på din iPhone.

Revolut

Denne app er til dig der ønsker at gøre hverdagen bare en anelse lettere. Her får du nemlig en banking app der bare fungerer.

Når du opretter dig som bruger får du et visa kort tilsendt og som noget ganske unikt, kommer du til at spare alle former for gebyrer.